Over KOPPES SNACKS

Meest favoriete horecazaak in Haarlem en omgeving!

Annie en Santpoorter Dick Koppes verruilden in 1975 hun snackbar in Assendelft voor de zaak in Santpoort. Koppes Snacks vestigde meteen een goede reputatie. 40 jaar later bakt Annie nog steeds de lekkerste frites, snacks en omeletjes, daarbij tegenwoordig terzijde gestaan door zoons Hans en Ronald. In 2012 won het bedrijf zelfs de publieksprijs bij de Haarlem Horeca Awards als meest favoriete horecazaak in Haarlem en omgeving!

Beroemd bij de catering van Koppes Snacks is het satébuffet

Ronald vertelt dat Koppes Snacks al vanaf het begin bezig is met catering. Vooral in december is het soms nachtwerk om talloze salades voor grote en kleine feesten op te maken. Maar de snackbar vormt toch de hoofdmoot. Koppes Snacks groeide mee met nieuwe tijden. Naast frites en kroketten kwamen er steeds meer snacks en gerechten op de kaart. Een broodje carpaccio of vitello is tegenwoordig net zo geliefd als de befaamde Van Dobben kroket. Maar ook een complete plate wordt in deze snackbar annex grillroom geserveerd. Ook de populaire salades waren in de negentiger jaren toe aan een 'upgrade', dus kwamen er meer soorten salades met louter verse ingrediënten van goede kwaliteit die op maat worden gemaakt. Beroemd bij de catering van Koppes Snacks is het satébuffet waarmee elk feest een superfeest wordt.

Alles draait om de kwaliteit,,Alles draait om de kwaliteit'', vertelt Hans Koppes. ,,Dus hebben wij de beste producten in huis. Maar ook onze apparatuur is in de loop der tijden aangepast, zodat wij op frituur- en bakgebied op steeds op topniveau blijven.'' In de loop der jaren is Koppes Snacks een paar keer verbouwd. De zaak werd in de tachtiger jaren vergroot zodat er ook ruimte kwam voor een grillgedeelte, de zaak werd toen geopend door Willem van Hanegem en Ruud Geels.

,,Ondanks de crisis die in 2007 begon loopt onze zaak goed'', aldus Ronald. ,,Wij houden bewust onze prijzen laag en dat waardeert de klant. Maar het draait uiteindelijk toch om de kwaliteit en service en daarvoor komen klanten keer op keer terug.''

Familiebedrijf

Koppes Snacks is een familiebedrijf waar de eigenaren een groot kloppend hart voor de zaak hebben. Inmiddels staat de volgende generatie al bijna te trappelen om aan te treden, maar voorlopig zijn die nog niet aan de beurt, want Ronald, Hans en Annie blijven zich nog volop en met plezier inzetten om het succes van Koppes Snacks te vervolgen.

KOPPES SNACKS op de Hagelingerweg 47

Wij verzorgen de Catering

 • Featured work
  Catering mogelijkheden

  U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden zoals hierboven de salade met vis

 • Featured work
  Feestdagen

  Ook voor de feestdagen bent u bij ons op het juiste adres voor uw salades

 • Featured work
  Huzaren Salade

  Ook voor de feestdagen bent u bij ons op het juiste adres voor uw salades

OPENINGSTIJDEN

Nieuwe openingstijden en bezorgdagen vanaf Maandag 8 juni

 • maandag 11:00 - 21:00 uur
 • dinsdag 11:00 - 21:00 uur
 • woensdag 11:00 - 21:00 uur
 • donderdag 11:00 - 21:00 uur
 • vrijdag 11:00 - 22:00 uur
 • zaterdag 11:00 - 22:00 uur
 • zondag 12:00 uur - 20:00 uur

Bezorgen doen wij vanaf Vrijdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur en vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur Wij bezorgen in Velsen en omstreken
Bellen om te bestellen is wenselijk, maar u kan ook in de winkel komen en bestellen.

Kijk op de homepage en ook op Facebook